המגנטיפים שלנו
למה לא מצליחות לי הנשיקות?
זאת שאלה שאני שומעת כל הזמן- למרות המגנטיפ נשיקות שיש לכם בדף למעלה. אז למה? להלן כמה סיבות:
לגבי נשיקות באופן כללי:
* אם נפלה טיפת חלמון לחלבון- הכל אבוד
* בתנור יש לחות בגלל 2 סיבות:
1. כי הוא מהדור החדש ואז הוא מוציא המון לחות- שזה מצויין לעוגות אבל גרוע לנשיקות.
2. אפיתי עוגה כמה שעות לפני והתנור התמלא לחות. בשני המקרים כדי להיפטר מהלחות יש להפעיל את התנור על חום נמוך מאוד של 50 מעלות למשך 45 דקות לפני הכנסת הנשיקות ורק לאחר שהנשיקות הוכנסו להעלות לטמפרטורה הרצויה. כמו כן, מומלץ להוסיף כף עץ בין הדלת של התנור לתנור- זה משחרר לחול במהלך האפייה.
* המרנג לא הוקצף מספיק לקצף יציב ממש עם לשונות ״רכים״ בקצוות.
לגבי מיתוג:
* החום צריך להיות בין 75-80 מעלות על טורבו. רק אחרי שעתיים המיתוג מתחיל לעבור לנשיקה.
* אם הנשיקה יצאה מטושטשת (לפעמים עם שקע במרכזה, כאילו הכנסנו אצבע למרכז התמונה)- סימן שהחום היה נמוך מדי (או שהייתה לחות בתנור או גם וגם). להבא- להעלות ב 5 מעלות עד שמצליח.
* אם המיתוג עבר מצוין אבל הנשיקה התפוצצה או קיבלה גוון צהבהב או קרמי- החום גבוה מדי ולהבא תורידו 5 מעלות עד שמצליח.
* המיתוג עבר חלקי בלבד באזורים ראנדומליים ונראה כאילו חלק מהבסיס נשאר על הדף- ייתכן והנשיקות לא קיבלו זמן מינימלי של שעתיים אפייה והמיתוג עדיין לא עבר. תנו עוד זמן
לגבי נשיקות באופן כללי:
* אם נפלה טיפת חלמון לחלבון- הכל אבוד
* בתנור יש לחות בגלל 2 סיבות:
1. כי הוא מהדור החדש ואז הוא מוציא המון לחות- שזה מצויין לעוגות אבל גרוע לנשיקות.
2. אפיתי עוגה כמה שעות לפני והתנור התמלא לחות. בשני המקרים כדי להיפטר מהלחות יש להפעיל את התנור על חום נמוך מאוד של 50 מעלות למשך 45 דקות לפני הכנסת הנשיקות ורק לאחר שהנשיקות הוכנסו להעלות לטמפרטורה הרצויה. כמו כן, מומלץ להוסיף כף עץ בין הדלת של התנור לתנור- זה משחרר לחול במהלך האפייה.
* המרנג לא הוקצף מספיק לקצף יציב ממש עם לשונות ״רכים״ בקצוות.
לגבי מיתוג:
* החום צריך להיות בין 75-80 מעלות על טורבו. רק אחרי שעתיים המיתוג מתחיל לעבור לנשיקה.
* אם הנשיקה יצאה מטושטשת (לפעמים עם שקע במרכזה, כאילו הכנסנו אצבע למרכז התמונה)- סימן שהחום היה נמוך מדי (או שהייתה לחות בתנור או גם וגם). להבא- להעלות ב 5 מעלות עד שמצליח.
* אם המיתוג עבר מצוין אבל הנשיקה התפוצצה או קיבלה גוון צהבהב או קרמי- החום גבוה מדי ולהבא תורידו 5 מעלות עד שמצליח.
* המיתוג עבר חלקי בלבד באזורים ראנדומליים ונראה כאילו חלק מהבסיס נשאר על הדף- ייתכן והנשיקות לא קיבלו זמן מינימלי של שעתיים אפייה והמיתוג עדיין לא עבר. תנו עוד זמן
למה הטרנספר נהרס?
הסבר לשימוש בטרנספר נמצא במגנטיפ למעלה. אבל מה הסיבה יכולה להיות שלא הצליח לכם?
1. הצימקאו לא היה מספיק חם. לעיתים מתחילים עם צימקאו חם אבל בהמשך הוא מתקרר ובמידה ולא דואגים לחמם אותו שוב (בשקית זילוף נוספת בכוס עם מים רותחים), הטרנסר באזורים האלה, בהם הצימקאו לא היה חם, עלול לא לעבור. כמו בן, כשצימקאו חם ונוזלי הוא יכול להתפלס באופן שווה על הטרנספר מבלי שייווצרו חורים.
2. הזילוף לא היה צמוד לדף והשוקולד לא השתטח על הדף, מה שיצר ״בועות״ או חורים קטנים ולכן הדף הדמות לא מלאה
3. הדף לא הוכנס למקרר בסיום ולא התקרר מספיק ולכן הדמויות נשלפו מוקדם מדי מבלי שהצימקאו התקשה ושהדמות עברה במלואה
4. הצבעים שחור ואדום הם צבעים מעט בעיתיים כי הם משחררים המון צבע לדף. חייב לתת לדף זמן ייבוש של לפחות שעה באויר לפני שמכינים אותו, וחייבים להקפיד על כל הסעיפים הקודמים ביתר תשומת לב
1. הצימקאו לא היה מספיק חם. לעיתים מתחילים עם צימקאו חם אבל בהמשך הוא מתקרר ובמידה ולא דואגים לחמם אותו שוב (בשקית זילוף נוספת בכוס עם מים רותחים), הטרנסר באזורים האלה, בהם הצימקאו לא היה חם, עלול לא לעבור. כמו בן, כשצימקאו חם ונוזלי הוא יכול להתפלס באופן שווה על הטרנספר מבלי שייווצרו חורים.
2. הזילוף לא היה צמוד לדף והשוקולד לא השתטח על הדף, מה שיצר ״בועות״ או חורים קטנים ולכן הדף הדמות לא מלאה
3. הדף לא הוכנס למקרר בסיום ולא התקרר מספיק ולכן הדמויות נשלפו מוקדם מדי מבלי שהצימקאו התקשה ושהדמות עברה במלואה
4. הצבעים שחור ואדום הם צבעים מעט בעיתיים כי הם משחררים המון צבע לדף. חייב לתת לדף זמן ייבוש של לפחות שעה באויר לפני שמכינים אותו, וחייבים להקפיד על כל הסעיפים הקודמים ביתר תשומת לב
קטגוריות
- מוצרים חדשים באתר
- מוצרים מלייבים
- לייב קריסטלים אכילים 14.11.24
- לייב קראמבל קוקיז 26.8.24
- לייב ברכה בתלישה ווינטאג' 28.12.23
- לייב עוגת שוקולד לפטינית 30.4.23
- לייב קרמבואים 15.11.22
- לייב מגנום פיסטוק 31.8.22
- לייב טו באב RED VELVET 21.7.22
- לייב עוגת גן
- לייב פורים עם שמרית שטרית 2022
- לייב פורים עוגת פס צבעונית 2022
- לייב פורים 2021- עוגת ליצן
- לייב שוקולד יום האהבה 3.2.22
- מוצרים לבנטו
- קורסים דיגיטליים
- סדנאות פרונטליות
- מבצעים ואריזות חיסכון
- חגים
- חומרי גלם
- ציוד ועזרי אפייה
- צבעי מאכל
- תבניות להכנת קישוטים
- מציאון תבניות "חתום בנשיקה"
- שבלונות ליצירת טקסטורה
- חתום בנשיקה
- תבניות מסגרת
- כתרים
- תבניות ליצירת ספרות וטופר ספרות
- תבניות לסוכריות ואיזומלט
- תבניות ליצירת אותיות
- דיסקיות לקישוט עוגות וקאפקייקס
- תבניות סיליקון לקישוטים- שונות
- שבלונות לשוקולד- חתום בנשיקה
- תבניות פלסטיק ופוליקרבונט
- תבניות ליצירת ביצי הפתעה משוקולד
- תבניות תחרה
- תבניות לאפייה ולמוסים
- קישוטים לעוגות
- אריזות וצנצנות
- דפי טרנספר, סוכר ודפי אורז
- טפטים ורקעי צילום חתום בנשיקה
- טופרים (שלטים) לקישוט עוגות
- GIFT CARD
- לוח סדנאות
- שאלות תשובות לגבי הקורס הדיגיטלי
- מוצרים מותאמים לקורסים הדיגיטליים:
- סרטונים
- צור קשר
- מתכונים
- גלוטן FREE
- שעות פעילות חגים ומועדים
- הצהרת נגישות
- מתכונים לעוגות ומאפים לחיילים
- מציאון- מלאי מוגבל